‘Diploma-Drive In’ bij De Techniek Academie!

‘Diploma-Drive In’ bij De Techniek Academie!

Op maandagavond 13 juli vonden 3 diploma-feestjes plaats bij De Techniek Academie! In kleine groepjes ontvingen de studenten die avond hun verdiende diploma voor de opleidingen Mechatronica, Elektrotechnische Installaties, Constructiewerk of Werktuigkundige Installaties (Woning).

Dit jaar kon de uitreiking niet in de normale setting doorgaan, dus werd er een alternatief bedacht: een Drive In. De geslaagde studenten en familie/vrienden werden in hun auto verwacht en deze werden op strategische plaatsen geparkeerd. De eerste rij was gereserveerd voor de geslaagde studenten, terwijl de overige gasten naast de auto of op de stoep konden staan en de gebeurtenis vanaf deze plek goed konden meemaken. Ook waren er praktijkbegeleiders van leerbedrijven bij aanwezig. Hierdoor kon er toch een (klein) gezellig feestje gevierd worden.

Directeur Jacques de Groot, docenten van Landstede en de praktijkopleiders blikten terug op het afgelopen jaar en de persoonlijke groei van de studenten. De Groot: “Het is leuk om in deze bijzondere tijd toch nog stil te staan bij de mijlpalen die deze techneuten hebben bereikt, daar hebben ze ook hard voor gewerkt!” Tot slot ondertekenden de studenten hun diploma en werd het feestje afgesloten met een smakelijke hamburger. Al toeterend werden de nieuwbakken technici uitgezwaaid door docenten, praktijkopleiders en staf van De Techniek Academie. Óp naar een mooie technische toekomst!

Diploma groep 1Diploma groep 2Diploma groep 3